Vacatures

PROXIMUS

Proximus is een leverancier van digitale diensten en communicatie- en ICT-oplossingen die actief is op de Belgische en internationale markt.

BUSI

BuSI is een Belgisch ICT-consultingbedrijf dat de vertrouwenspartner van zijn klanten wil zijn bij het aanpakken van digitale uitdagingen. Zij bieden oplossingen in Java en Microsoft.

POLITIE

De federale politie draagt, als onderdeel van de geïntegreerde politiedienst en onder het gezag en de verantwoordelijkheid van haar autoriteiten, bij tot de veiligheid van het leven in de samenleving. In een nationale en internationale context voert het gespecialiseerde en bovenlokale politieopdrachten uit en verleent het ondersteuning aan de politieautoriteiten en lokale politiediensten.

DEFENSIE

Defensie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het militaire beleid en de militaire infrastructuur van het Belgische leger die daarvoor nodig is.

PARADIGM

Paradigm.brussels, het vroegere CIRB, ontwikkelt dagelijks tal van ICT-projecten in het Brussels Gewest in samenwerking met overheden, bedrijven en gebruikers van het Brusselse ecosysteem.

I-CITY

De kernactiviteit van i-CITY is het leveren van digitale en digitaal gerelateerde diensten en oplossingen aan de stad en aanverwante organisaties.

FOD JUSTITIE

De Federale Overheidsdienst Justitie is de Belgische federale overheidsdienst die belast is met de uitvoering van het federale beleid op het gebied van justitie.

FOD FINANCIËN

Le SPF Finances est le service public fédéral qui est chargé d’administrer les aspects financiers de la Belgique.
INFRABEL

Infrabel is de beheerder van de Belgische spoorweginfrastructuur. De missie van het bedrijf is om spoorwegexploitanten een concurrerende infrastructuur te bieden die is aangepast aan de huidige en toekomstige eisen.

APRICO CONSULTANTS

Aprico Consultants is een toonaangevend adviesbureau dat ICT-strategie en -transformatie begeleidt met als doel de prestaties, productiviteit en concurrentiekracht van organisaties te vergroten.

SOPRA STERIA

Sopra Steria is een digitaal dienstenbedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van consultancy, systeemintegratie en softwareontwikkeling.

BRAYTON GLOBAL

Brayton Global is een in België en Luxemburg gevestigd IT-bedrijf dat in heel Europa wervingsdiensten van de hoogste kwaliteit aanbiedt.

OCMW VAN DE STAD BRUSSEL

Het OCMW van de Stad Brussel is een grote Brusselse openbare instelling die tegemoet wil komen aan de behoeften van de burgers van de Stad Brussel en momenteel bijna 3.000 mensen tewerkstelt.

ASFALYS

Asfalys biedt een brede waaier van diensten aan, voornamelijk rond de IT-wereld, van technische analyse tot projectbeheer en veranderingsmanagement.

MPLEO

Mpleo biedt een dienst om digitale oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die voldoen aan de HR-behoeften van bedrijven op het gebied van werving, onboarding of salarisbeheer.

ETNIC

ETNIC is de IT-partner voor vooruitgang in de Federatie Wallonië-Brussel. Zij ontwikkelt adequate IT-oplossingen om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de begunstigden en burgers van de Federatie Wallonië-Brussel.

National Bank Van België

Werken voor een onderneming waar we fier op zijn en volledig onszelf kunnen blijven, met zin om bij te leren. Mensen mét carrières én een actief privéleven. Ja, zo zijn wij. En wij, dat zijn de mensen van de Nationale Bank van België. De mannen en vrouwen die unieke jobs hebben - wat wij doen, kan je nergens anders in België - en belangrijk zijn voor iedere medemens.

Het digitale programmeert uw toekomst!

Schrijf je in, doe mee en word gespot!