Niews & Success Stories

Ontdek op deze pagina opmerkelijke succesverhalen uit de Brusselse HORECA-sector.

Laten we samen de inspirerende successen van restauranthouders, hoteliers en gerenommeerde chefs delen om u te motiveren om in deze boeiende sector te werken.

L'actu de nos réseaux sociaux !

Zin om naar de andere kant van de bar? 🍺

Zin om naar de andere kant van de bar te gaan in het grootste sociale netwerk van Brussel?   Kom op 18 september en ontmoet professionals uit de horecasector en ontdek de laatste trends en innovaties in deze sector!   VACATURES  OPLEIDING  WORKSHOPS/CONFERENTIES Meer info op rendezvoushoreca.be

Yannick zet ons in een potje !

WERELDWIJD GEEN PLASTIC TAS DAG Yannick Fermenthings, een enthousiaste fermentatie liefhebber, heeft besloten om een ruimte te openen op een ongewone en samenwerkende locatie in de stad Brussel: Be-Here. Hij verwelkomt je op zondag voor een brunch of tijdens workshops om alles te leren, proeven, ruiken en doen wat met…

WORLD CHOCOLATE DAY 😋🍫

De passie voor chocolade verbindt alle Brusselaars En sommigen besluiten er zelfs hun roeping van te maken om het plezier van het delen te ervaren en hun klanten mee te nemen op reis door hun gemeenschappelijke passie. @Nao.chocolates is een van die geweldige plekken in Brussel. Dankzij hun beleid dat…

Wil je een echte smile in de zon ? ☀️

Op 21 juni is het de langste dag van het jaar, met gemiddeld meer dan 15 uur zon  De perfecte gelegenheid om te genieten van een van de 1.000 terrassen, binnenpleinen of tuinen in de Stad Brussel, alleen of in goed gezelschap.   Zin om te bewegen terwijl je werkt en…

ViVANT

Wie heeft er ooit niet meegevibreren terwijl ze genoten van een verse en vitamine-rijke appelsap wortel gember? Een vreugde rilling gevoeld terwijl ze een hap namen van een sandwich gevuld met gegrilde en smeltende groenten? De warmte gevoeld die zich verspreidde bij de eerste slok van een heerlijk zachte en…

Sluitje aan bij het grootste Brusselse sociale netwerk ! 🤩

𝗜𝘀 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝗿𝗲𝗰𝗮 𝗵𝗲𝘁 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗻𝗲𝘁𝘄𝗲𝗿𝗸 𝗶𝗻 𝗕𝗿𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹?   Als je op zoek bent naar een baan die betekenis heeft, die je passie voor hebt, dat mensen ontmoeten, delen en goed humeur, en die gemakkelijke toegang tot werk, flexibele werktijden en grote creativiteit, dan verdient de Horeca de moeite waard…

QUENT ON A FAIM 🍛😋

Quentin Guinand biedt u een huisgemaakte, lokale en seizoensgebonden keuken die u kunt meenemen naar huis of kunt eten in de hal van Be-Here. Sinds 2016 is Quentin ook actief als privéchef en evenementencateraar en komt hij bij u langs! Op maat gemaakte evenementen, een team van professionals, dit alles…

La Source

Gelegen in Brussel, is La Source een ambachtelijke en creatieve microbrouwerij die actief is sinds oktober 2019. Onze productie omvat IPA’s, zure en wilde bieren, seizoensbieren, stijlen die in vaten zijn gerijpt en herziene klassieke stijlen. De bieren zijn verkrijgbaar in vaten in onze winkel of kunnen worden geproefd aan…

FERNAND OBB

Fernand Obb Delicatessen, het juiste adres om Belgisch te eten! In Sint-Gillis is het goed, het is Belgisch, het doet zich niet voor als iets wat het niet is en het doet goed waar het voorbij komt.